Martorell, 1 d’octubre de 2023 – Milers de persones van acudir el passat dissabte a Martorell per celebrar l’Urban Chicken, un festival d’art, música i cultura urbana organitzat per NEVEN assoc.

L’esdeveniment, que va tenir lloc a la Plaça de les Cultures de Martorell, va comptar amb una àmplia programació que va incloure exposicions de cotxes urbans, sessions de simulació de GT, exhibicions de dansa urbana, art urbà, música en directe i una batalla de rimes.

Els organitzadors van estar molt satisfets amb el resultat de l’esdeveniment. “Volíem crear un festival que celebrés la diversitat i la creativitat de la cultura urbana, i crec que ho vam aconseguir”, va dir el president de l’entitat i creador i director del festival Miguel Ángel Gracia. “Estem molt contents de la resposta del públic, i ja estem treballant per a la propera edició”.

L’Urban Chicken és un esdeveniment que va marcar un punt d’inflexió en la cultura urbana a Martorell. L’esdeveniment va demostrar que la cultura urbana és una força viva i vibrant que uneix a les persones de tots els âges i procedències.

Detalls de la programació

La jornada va començar amb una exposició de cotxes urbans, on els participants van poder veure de prop alguns dels cotxes més tunejats de la zona. A la vegada, es va celebrar una sessió de simulació de GT, on els participants van poder experimentar la sensació de conduir un cotxe de carreres.

La tarda va estar dedicada a la dansa urbana, amb exhibicions de les millors acadèmies de la zona. Els participants van poder gaudir de coreografies plenes d’energia i creativitat.

Els artistes locals van donar vida a una pantalla del lloc amb les seves obres d’art urbà. Els participants van poder veure com es crea una galeria a cel obert.

La nit va estar protagonitzada per la música, amb actuacions d’artistes emergents i la gran final de Pugna Battles, una batalla de rimes èpica que va coronar un campió amb 200€ de premi i una codiciada classificació per al STLWFest.

El festival també va comptar amb una zona gastronòmica, on els participants van poder degustar delicioses opcions culinàries.

Un èxit rotund

L’Urban Chicken va ser un èxit rotund en tots els sentits. L’esdeveniment va reunir a milers de persones de tots els âges i procedències, i va demostrar que la cultura urbana és una força viva i vibrant que uneix a les persones.

Els organitzadors estan molt satisfets amb el resultat de l’esdeveniment, i ja estan treballant per a la propera edició, que serà el 2024.

Album de fotos:

https://www.flickr.com/photos/199319452@N05/albums

Entrada similar