Una delegació de destacats membres de NEVEN association, entitat dedicada a la promoció de la cultura i les arts, ha realitzat una visita enriquidora a la reconeguda Mostra d’Igualada. Durant la seva estada, la delegació va participar activament a les activitats professionals del festival, especialment a l’àrea PRO, on van tenir l’oportunitat de fer networking i descobrir propostes artístiques adreçades a tots els públics, especialment a les famílies.

La Mostra d’Igualada, un dels festivals més destacats a l’àmbit de les arts escèniques per a públic infantil i juvenil, va ser l’escenari perfecte perquè la delegació de NEVEN association se submergís en un programa ple d’espectacles i activitats professionals. Durant la seva visita, els representants de l’entitat van apreciar la diversitat i la qualitat de les propostes artístiques presentades, destacant la importància de brindar experiències culturals accessibles i enriquidores per a totes les edats.

La delegació de NEVEN association va participar activament a les activitats professionals ofertes en el marc de la Mostra d’Igualada. Van assistir a conferències, taules rodones i trobades amb professionals del sector de les arts escèniques, on van compartir coneixements, van intercanviar idees i van establir contactes estratègics per a futures col·laboracions. L’àrea PRO del festival els va permetre conèixer de prop el treball d’artistes, programadors i productors, fomentant així l’intercanvi i la col·laboració a nivell cultural.

“Ens sentim inspirats i emocionats per la qualitat i varietat de propostes artístiques que hem presenciat a la Mostra d’Igualada. Aquest festival és un referent en la promoció de les arts escèniques adreçades a públics familiars, i estem encantats d’haver-ne format part experiència”, va comentar un dels membres de la delegació de NEVEN association.

A més de participar a les activitats professionals, la delegació de NEVEN association també va tenir l’oportunitat de gaudir dels espectacles programats al festival. Amb gran entusiasme, van presenciar diverses representacions teatrals, musicals i de dansa, dissenyades especialment per captivar i emocionar públics de totes les edats.

La visita de la delegació de NEVEN association a la Mostra d’Igualada subratlla el compromís de l’entitat per promoure la diversitat cultural i artística, així com per fomentar propostes accessibles i enriquidores per a les famílies. La seva participació activa en les activitats professionals i el seu interès per establir sinergies amb altres professionals del sector enforteixen la visió d’un món on la cultura i les arts siguin accessibles per a tothom.

Entrada similar