NEVEN Studio és una plataforma de creació cultural independent pensada per a què els artistes puguin crear continguts de manera professional i amb la ajuda dels assessors poder llançar el seu contingut dins del sector.

La independència és un valor clau per a NEVEN Studio. La plataforma es va crear amb la intenció de oferir als artistes independents la capacitat de produir contingut de nivell professional amb l’ajuda de consultors. D’aquesta manera, els artistes que utilitzen NEVEN Studio podràn llançar el contingut dins de la indústria amb confiança.

CREACIÓ

Com a artista, és important comprendre al seu públic i quins objectius espera aconseguir amb la seva obra d’art. Amb la definició de la seva identitat personal i artística, pot crear un projecte professional que ressonarà amb el seu públic objectiu, tenint en compte el factor que el farà únic com a artista i el que espera comunicar a través de la seva creacció. Una vegada es tingui clar quins son els objectius, es el moment de crear continguts significatius i impactants.

PRODUCCIÓ

Analitzem, revisem, preparem i definim el projecte artístic al costat de l’estratègia.

Sabem que cada artista és diferent i per això analitzem, preparem, i definim el projecte artístic a la vegada que donem una formació en interpretació i un enregistrament d’estudi que s’adaptin a les seves necessitats específiques.

Comptem amb professionals que poden ajudarte a passar d’un so plà i sense vida a un compatible amb plataformes digitals. L’objectiu és obtenir una mescla i masterizació professional que soni genial.

DISTRIBUCCIÓ

Amb l’ajuda aquest mateixos professionals llançarem el projecte artístic en totes les plataformes digitals alhora que ajudarem a l’artista amb la seva promoció a través dels mitjans de comunicació i de les xarxes socials.

SEGUIMENT

Formem i assessorem els nostres artistes sobre el sector cultural, donan-los tota la informació necessària per la seva entrada i per poder ser programats per diferents entitats tant públiques com privades.

BORSA D’ARTISTES

Busquem que els artistes participants del projecte puguin formar part de diferents programacions. Gràcies a la borsa d’artistes NEVEN Studio els artistes poden estar involucrats als projectes de l’entitat, donant-los així  la primera experiència dintre del sector i per una altra banda, una mostra per altres programadors.

FUNCIONAMENT DEL PROJECTE

Una vegada es termini el termini, l’equip de NEVEN Studio validarà i puntuarà les candidatures.

Es recolliran les candidatures vàlides i entre les 3 i 5 persones, passant a formar part del projecte.
Aquestes persones rebran la informació i el lot al qual s’han d’inscriure segons la valoració que faci l’equip del seu projecte i la situació actual d’aquest.

Les resolucions seran enviades via correu electrònic que es presenti a les candidatures.

Criteris de valoració:

A l’hora de seleccionar les sol·licituds es tindrà en compte la diversitat, l’equilibri i la complementarietat entre les trajectòries, els llenguatges artístics i les motivacions dels i les participants.

Creus que tens talent i vols llançar-te a fer el teu projecte artístic professional?

Presenta la teva candidatura a NEVEN Studio amb el formulari previ que trobaràs a aquesta mateixa pàgina.

IMPORTANT! Abans de llençar la teva candidatura, revisa i valida tots els punts de les bases del projecte amb totes les condicions. És imprescindible complir amb totes les condicions.

Quan estiguis dintre del projecte, passaràs a la fase de formació corresponent

Primer entraràs a les formacions conjuntes en gestió cultural (fases de creació, anàlisis, distribució i seguiment), on, en equip, rebràs els coneixements necessaris a la vegada de començar a configurar el teu perfil.

A continuació, entraràs a les formacions personalitzades en interpretació i coaching vocal amb Vicky Alvelo, on tindràs accés a coneixements per saber com estar a l’escenari, preparar la teva música, la veu…

Una vegada passades aquestes fases, entraràs a la producció tècnica i la realització professional del teu projecte artístic conjuntament amb el nostre tècnic Robert Moreno.

I per finalitzar, tornaràs a les formacions conjuntes per saber com llençar el teu projecte artístic al sector cultural.

Infraestructura a la disposició dels i les seleccionades:

  • Accés a la infraestructura del projecte, segons disponibilitat: despatx, aules, espais, espai de producció i construcció i bucs d’edició d’imatge i so.
  • Accés a l’equip d’imatge i so del centre, segons disponibilitat.
  • Assessoria per part de l’equip de NEVEN Studio.

Compromisos dels i les seleccionades:

  • Els i les artistes seleccionades es comprometen a lliurar el seu treball totalment o parcialment (fonts, eines de programari, materials utilitzats durant el procés creatiu, etc.) als professionals de NEVEN Studio. Aquest material també estarà disponible en línia per a terceres persones.
  • Els i les artistes seleccionades es comprometen a participar durant la seva participació en les sessions de treball del projecte NEVEN Studio.
  • Els i les artistes es comprometen a treballar constantment en el projecte seguint un ritme constant marcat pels professionals del projecte NEVEN Studio segons el projecte artístic que es presenti.
  • Els i les artistes es comprometen a presentar el procés i/o els resultats del seu treball al final de la formació. El format de presentació és completament obert.
  • Els i les artistes es comprometen a incorporar el logotip del projecte dintre de tot el contingut que realitzi.

LOTS I QUOTES

L’artista pot proposar un lot, però serà l’equip de professionals del projecte que decidirà segons la candidatura proposada i seguint uns criteris tècnics. L’artista podrà acceptar o rebutjar.

EQUIP

Miguel Angel Gracia Ruiz

President i cap de departament de promoció cultural i oci.

Vicky Alvelo

Actriu i cantant professional

Robert Moreno Díaz

Tècnic en producció i audiovisuals

CONTACTE

Vols saber més sobre el projecte?

Presenta la teva candidatura

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: NEVEN assoc
Finalitat: Gestionar tot el necessari per al projecte i fer-te arribar informació comercial que sigui del teu interès
Legitimació: El teu consentiment
Destinataris: Les teves dades podran comunicar-se a entitats vinculades a NEVEN assoc
Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de dades
Més informació: Trobaràs informació addicional i més detallada a la Política de Privacitat