Una delegació de NEVEN association, entitat dedicada a la promoció de la cultura i les arts, ha fet una visita al Saló de l’Ensenyament 2023, l’esdeveniment educatiu més important de Catalunya, amb l’objectiu de conèixer de primera mà l’oferta formativa i establir connexions estratègiques amb els centres educatius.

Durant la visita al Saló de l’Ensenyament, la delegació de NEVEN association es va endinsar en un ampli ventall de propostes educatives i centres de formació, que van incloure des d’estudis universitaris fins a formació professional i programes d’educació contínua. El seu objectiu principal era explorar les opcions disponibles i establir vincles amb aquells centres que poguessin ser d’interès per a l’activitat i la programació de l’entitat.

Els representants de NEVEN association es van mostrar entusiasmats per la diversitat i la qualitat de l’oferta formativa present al Saló de l’Ensenyament. Durant la visita, van tenir l’oportunitat de conversar amb directors, professors i personal dels centres educatius, que els van oferir informació detallada sobre els programes d’estudi, les metodologies educatives i les oportunitats de col·laboració.

“El Saló de l’Ensenyament ha estat una experiència enriquidora per a nosaltres. Hem descobert centres educatius amb propostes innovadores i alineades amb els nostres objectius. Estem emocionats per la possibilitat d’establir aliances estratègiques que ens permetin col·laborar en activitats i projectes conjunts”, va expressar un dels membres de la delegació de NEVEN association.

La visita al Saló de l’Ensenyament també va ser una oportunitat per conèixer de prop les necessitats i les demandes dels estudiants i professionals en formació. Els representants de NEVEN association van poder interactuar amb joves interessats en carreres relacionades amb les arts i la cultura, escoltant les seves inquietuds i compartint informació sobre les possibilitats de desenvolupament professional a l’àmbit cultural.

NEVEN association, compromesa amb la promoció de la cultura i les arts com a elements fonamentals a l’educació, considera que la visita al Saló de l’Ensenyament ha estat un pas important per establir llaços amb els centres educatius i contribuir a la creació de sinergies entre la formació i làmbit cultural.

L’entitat continuarà treballant en la identificació de col·laboracions i projectes conjunts amb els centres educatius visitats, amb l’objectiu d’enfortir l’oferta formativa al camp de les arts i la cultura, i fomentar el desenvolupament de talent en aquestes àrees.

Entrada similar