NEVEN Studio obre la primera convocatòria com a plataforma de creació cultural independent, pensada perquè els artistes puguin crear continguts de manera professional amb l’ajuda d’assessors i tècnics especialitzats en el sector.

El termini perquè els artistes es puguin apuntar ja s’ha obert. En cas de ser seleccionats, podran publicar les seves cançons de manera segura, professional i amb tots els coneixements necessaris. Aquesta convocatòria està reservada per artistes del sector musical.

El projecte s’estructura en 5 parts:

  • Creació: ens encarreguem d’ajudar l’artista a buscar el seu target (públic al qual està dirigida la seva creació), a més dels objectius als quals vol arribar. Una vegada es tingui una fita establerta, toca dibuixar el camí.

Treballarem una identitat única, tant personal com artística, i el que l’artista espera comunicar al seu públic amb la seva creació.

  • Producció: com sabem que cada artista és diferent i únic, analitzarem, prepararem i definirem el projecte artístic.

D’una banda, els nostre equip donarà una formació en interpretació en la qual aconseguirà que l’artista pugui cantar davant d’un micròfon i en directe, de forma afinada, sabent projectar la veu i traient el màxim partit a les seves capacitats. Posteriorment, es realitzarà un enregistrament en estudi per tenir el seu tema preparat per a la distribució en xarxes i mitjans. L’enregistrament en estudi compta amb captació, mescla i mastering.

Una vegada es tingui la gravació de les cançons, passaran a la formació en producció escènica, en la qual es definirà la posada en marxa del seu projecte sobre l’escenari.

  • Distribució: per assolir que el seu projecte musical sigui escoltant treballarem amb plataformes de streaming i de distribució. A més, es prepararà una campanya per ser coneguts dins del sector.
  • Seguiment: formació i assessorament de l’artista sobre el sector cultural, donant-los tota la informació necessària per a entrar i per a poder ser programats per diferents entitats, tant públiques com privades.
  • Borsa d’artistes: busquem que els artistes participants d’aquest projecte puguin formar part de diferents programacions. Una vegada dins, els artistes poden estar involucrats en l’entitat i, d’aquesta manera, obtenir una primera experiència en el sector, a més d’una mostra per altres programadors.

Per fer possible aquesta plataforma comptem amb professionals específics que ajuden a fer realitat els projectes dels artistes.

  • Miguel Ángel Gracia, gestor cultural.
  • Vicky Alvero, professora i coaching vocal, anteriorment antiga directora artística de la Passió d’Esparreguera.
  • Robert Moreno, tècnic audiovisual.

Actualment, es pot obtenir més informació i realitzar les inscripcions per a participar en el a la primera convocatòria del projecte a través de la nostra web.