Una delegació de NEVEN, encapçalada pel president i cap de promoció cultural i d’oci, Miguel Ángel Gracia, amb els companys i membres de la comissió de NEVEN Studio, Pilar Siles i Robert Moreno, han visitat de forma professional el Mercat de Música Viva de Vic, sent protagonistes d’una de les sessions de pitchings que se celebra a l’àrea PRO del mateix Mercat.

Gràcies a aquesta presentació hem tingut contacte amb diferents professionals del sector que ens ajudaran al desenvolupament del projecte amb assessorament professional i altres ajudes que puguin obtenir de primera mà, especialment en potenciar el creixement dels artistes emergents que surtin del projecte.

No només amb la presentació i les propostes i activitats pro, la delegació ha aprofitat per veure els espais del MMVV i les seves programacions de música amb artistes tant nacionals com internacionals que presenten els seus projectes musicals al Mercat, com és al centre l’Antàrtida, a la carpa l’Antàrtida, la plaça major Goufone, la plaça dels Màrtirs, el Sucre Estrella Damm, Jazz Cava, entre d’altres.

El Mercat de Música Viva de Vic és un punt de trobada professional del sector de la música. Es celebra anualment la segona setmana de setembre i, durant quatre dies, reuneix professionals de la indústria musical catalana, estatal i internacional.

El seu caràcter multiestilístic el fa únic dins el panorama internacional, i el converteix en un esdeveniment que ofereix el millor dels festivals en un mercat.

Entrada similar