Nosaltres

QUI sOM

Som una associació cultural sense ànim de lucre compromesa amb el foment, el desenvolupament, la promoció i la defensa de la cultura, les arts i l’oci. La nostra missió és dinamitzar tots els cicles de vida de la societat, prestant especial atenció a la joventut, l’adolescència i la infància.

A NEVEN assoc, creiem en el poder transformador de la cultura i les arts per enriquir la vida de les persones i enfortir el teixit social. Treballem incansablement per crear i promoure espais que fomentin la creativitat, l’expressió artística i l’entreteniment per a totes les edats.

Actualment ens trobem immersos en diversos projectes emocionants. Un és NEVEN Studio, una plataforma de creació cultural dedicada a descobrir i donar suport a nous artistes, així com promocionar els talents ja establerts. A través de NEVEN Studio, busquem potenciar el talent emergent i oferir oportunitats de creixement i promoció a l’àmbit artístic.

A més, hem treballat en l’estabilització de diferents programacions i activitats que abasten tots els públics, des de joves fins a adults i fins i tot nens. Ens esforcem per oferir experiències culturals i de lleure enriquidores, adaptades als interessos i necessitats de cada segment de la societat.

Així mateix, som responsables de la creació, programació i producció de diversos projectes culturals i de lleure que generen un impacte positiu a la societat. Aquests projectes abasten una àmplia gamma d’àrees, des de la comissió Pugna Battles, que es dedica a promoure la cultura urbana a través de competicions i esdeveniments, fins a la comissió de dinamització, que s’encarrega d’impulsar activitats culturals i comunitàries en col·laboració amb altres entitats locals. També comptem amb la comissió de jocs, que s’enfoca a la promoció de jocs de taula i videojocs com a mitjans d’entreteniment i socialització, la comissió de cultura digital, que explora les possibilitats creatives i educatives de les noves tecnologies, entre d’altres comissions.

A NEVEN assoc, estem compromesos amb el benestar de la comunitat i creiem que la cultura, les arts i el lleure tenen un paper fonamental en el desenvolupament personal i social. Et convidem a explorar el nostre lloc web per obtenir més informació sobre els nostres projectes, esdeveniments i com pots formar part de la nostra comunitat. Esperem comptar amb tu en les nostres activitats i contribuir plegats a l’enriquiment cultural de la nostra societat!

NEVEN assoc: Cultura, Art i Oci per a tothom.

OBJECTIUS

Fomentar i promoure la cultura, les arts i l’oci

Dinamitzar tots els cicles de vida de la societat, amb especial atenció en la joventut, l’adolescència i la infància

Impulsar la comunicació per a aconseguir un nivell d’interlocució i presència social

Impulsar l’educació a través de tota mena de programes, projectes, activitats, serveis i altres

Estimular la vida associativa i el voluntariat buscant la innovació social