L’Hospitalet de llobregat,21 Març de 2024. NEVEN assoc, una associació compromesa amb la promoció de la cultura, les arts i l’oci, ha fet història al visitar per primera vegada el Hostelco & Alimentaria de Barcelona. Els seus delegats han estat presents en aquest esdeveniment destacat, aprofitant l’oportunitat per establir contactes i conèixer les últimes tendències en el món de la restauració, hoteleria i colectivitats.

Hostelco, organitzat per Fira de Barcelona, és el saló líder nacional i referent europeu en equipament per a la restauració, hoteleria i colectivitats. Aquest esdeveniment ofereix una plataforma per mostrar les últimes innovacions i ofertes en aquests àmbits. Durant la visita, els delegats de NEVEN assoc han tingut l’oportunitat de participar en diverses activitats, com demostracions culinàries, tallers magistrals i lliurament de premis.

Aquesta iniciativa demostra l’interès i l’implicació de NEVEN assoc en el desenvolupament del sector i la creació de sinergies entre professionals. La seva presència al Hostelco & Alimentaria de Barcelona és un pas significatiu cap a la col·laboració i el creixement en aquest àmbit.

Entrada similar