Barcelona, 5 Març 2024. La delegacio de NEVEN assoc ha visitat la Only Tattoo Barcelona, un esdeveniment que va tenir lloc del 1 al 3 de Març de 2024 al Pavelló número 8 de la Fira de Barcelona. Durant la seva visita, els membres de NEVEN assoc van tenir l’oportunitat d’explorar una gran varietat d’activitats i esdeveniments destacats:

  1. Diversitat Artística: A cada racó de la Only Tattoo Barcelona, van trobar una diversitat artística impressionant. Des de tatuadors amb estils únics fins a artistes que utilitzen diferents tècniques, l’esdeveniment va ser un festival d’expressió creativa.
  2. Concurs de Tatuatges: El moment més esperat va ser el Concurs de Tattoo, on els tatuadors van desafiar els límits de la seva habilitat i creativitat. Els participants van mostrar obres d’art corporal excepcionals.
  3. Micro Jornades de Micropigmentació: Per primera vegada a Espanya, es va fusionar el món de la micropigmentació amb la tradició i la innovació del tatuatge. Aquestes jornades van oferir una oportunitat única per aprendre i connectar-se amb professionals del sector.
  4. Artistes Destacats: La Only Tattoo Barcelona va acollir tatuadors i artistes de renom com Miriam Alcantara, Jesus Garcia, Jose Gonzalez i David Navarrete. Les seves obres van inspirar i captivar els assistents.

En resum, la visita de NEVEN assoc a la Only Tattoo Barcelona va ser una experiència emocionant i enriquidora on vam poder parlar amb molta gent interesant i gaudir de molta art. Esperem que aquest esdeveniment continuï trascendent l’art i la pell en les seves futures edicions.

Entrada similar