Vila-seca, 19 Maig 2024. FIM Vila-seca és una fira professional dedicada a la música emergent i espectacles familiars a Catalunya. Serveix tant al sector professional com al públic interessat a conèixer l’estat de la creació en aquests àmbits musicals. Organitzada per l’Ajuntament de Vila-seca, la 20a edició de FIM es durà a terme del 16 al 19 de maig de 2024. Aquest esdeveniment mostra música emergent moderna i actuacions musicals aptes per a tota la família, convertint-se en una plataforma vibrant per a artistes i entusiastes de la música. 

NEVEN assoc, una associació dedicada a la promoció de la música emergent, ha visitat la FIM Vila-seca, la fira de música emergent i familiar a Catalunya. Durant la seva visita, els delegats van tenir l’oportunitat d’explorar diverses experiències i activitats. Entre les destacades, es troben:

1. Concerts d’artistes emergents: NEVEN assoc va assistir a actuacions de músics prometedors, descobrint noves veus i sons en l’escenari.

2. *Programa professional: Els delegats van participar en sessions dirigides al sector professional, on es van debatre tendències, estratègies i oportunitats en la indústria musical.

3. Espectacles familiars: NEVEN assoc va gaudir d’espectacles dissenyats per a tota la família, des de concerts fins a propostes innovadores i arriscades.

La FIM Vila-seca, organitzada per l’Ajuntament de Vila-seca, s’ha consolidat com un espai vital per a la música emergent i la creativitat a Catalunya. Esperem que NEVEN assoc hagi tingut una experiència enriquidora en aquest esdeveniment! 

Entrada similar