L’Hospitalet de Llobregat, 29 Febrer de 2024. Una delegació de NEVEN torna a visitar de manera professional i com a convidats al congrés més gran del món relacionat amb la tecnologia i cultura digital, el Mobile World Congress (MWC), conjuntament amb el 4YFN i el BEAT Barcelona 2024. Dintre del congrés se situa el Beat Barcelona, un festival pels professionals on es fan mostres en directe de cultura de Barcelona i Catalunya relacionats amb el congrés, com és la música electrònica, el metavers, el pòdcast…

El Mobile World Congress 2024 (MWC24), és un esdeveniment crucial per a la tecnologia mòbil. Aquest any, es preveu la presència de 95.000 assistents i prop de 2.400 expositors. La fira esta centrada en temes com la intel·ligència artificial, els telèfons mòbils i la robòtica. Aquest any, com a novetats, s’han presentat:

  1. Xiaomi: Presentarà oficialment el Xiaomi 14 Ultra, amb un disseny similar al model que es va provar l’any passat. Aquest telèfon inclourà sensors fotogràfics de primer nivell, com ara un doble periscopi de 75 mm i 120 mm amb sensor IMX858. També es parlarà del SU7, el seu primer cotxe elèctric.
  1. Samsung: Centrarà la seva aposta en “tecnologies digitals, intel·ligència artificial i núvol”. Amb l’èxit de la família Samsung Galaxy S24 en termes d’IA, és probable que veiem tecnologies similars aplicades a altres productes de la companyia.
  1. Honor: Presentarà el Honor Magic 6 Pro, considerat el millor telèfon de la companyia fins a la data. Encara no hi ha notícies sobre la seva arribada internacional.

A més, NEVEN assoc ha tingut una presència destacada. Durant aquesta intensa jornada, els membres de NEVEN assoc han tingut l’oportunitat de participar en diverses reunions i trobades, explorar els diferents estands i connectar amb altres professionals del sector.

Al MWC, el congrés tecnològic més gran i influent del món, NEVEN assoc ha estat present en diverses activitats. Destaca la seva participació a la gimcana de Google, on els membres van superar proves i recórrer diferents punts del congrés. A més, van visitar el nou Talent Arena de Barcelona Mobile World Capital, un espai que esdevé epicentre de la cultura digital i que va permetre a NEVEN assoc reunir-se amb diferents col·laboradors i conèixer l’organització conjunta del congrés i el 4YFN.

Durant la nostra visita al 4YFN, NEVEN assoc va establir contacte amb empreses del sector tecnològic i va explorar les últimes tendències i innovacions. Ens vam reunir amb representants de diferents startups i empreses emergents, compartint coneixements i establint col·laboracions futures. A més, vam visitar entitats clau com Barcelona Activa, ACCIÓ (Agència per a la Competitivitat de l’Empresa) i diferents entitats bancàries, tot amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament empresarial i l’emprenedoria a Barcelona.

El BEAT Barcelona, situat a l’entrada del 4YFN al Hall 8 del recinte de Fira de Barcelona-Gran Vía, va ser el punt de trobada oficial per a reunions informals i per descansar després d’una jornada intensa de treball. Amb una àrea de 1.600 metres quadrats, el BEAT Barcelona va oferir als assistents una experiència multisensorial que combina art, tecnologia, música i gastronomia. Els visitants van poder gaudir de ponències sobre temes com la financiació pública per a empreses emergents, la tecnologia dels cuidats, la innovació tecnològica relacionada amb la Copa Amèrica i molts altres. A més, la plaça Barcelona Realitat Virtual va permetre als assistents explorar virtualment diferents espais de la ciutat, mentre que l’escultura de la Fundació Barcelona Music Lab, creada amb 3.571 ampolles d’aigua reciclades, va sorprendre amb una instal·lació lumínica i sonora que representa les sinergies del sector musical.

El BEAT Barcelona és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb la MWCapital i la GSMA. Aquest espai va ser l’escenari perfecte perquè NEVEN assoc es connectés amb altres professionals, compartís coneixements i celebrés la innovació i la creativitat que defineixen Barcelona com a capital tecnològica i cultural.

Entrada similar