Barcelona, 26 de Maig. El Mediterranean Gluten Free Forum es un event que es celebra en el Museu Marítim de Barcelona els dies 25 y 26 de mayo de 2024. El Museu Marítim de Barcelona ha estat l’amfitrió del Mediterranean Gluten Free Forum, un esdeveniment dedicat a les persones celíaques o amb sensibilitat o intolerància al gluten. Més de 70 expositors han presentat novetats i productes sense gluten. A més, s’han realitzat xerrades, tallers de cuina i activitats familiars.

Els assistents han tingut l’oportunitat de conèixer una àmplia varietat de productes, com ara:

  • Aliments sense gluten: Des de pa fins a dolços, els visitants han pogut tastar i descobrir les últimes opcions disponibles.
  • Begudes: S’han presentat begudes sense gluten, com cerveses i altres refrescs.
  • Tendències: El fòrum ha estat un espai per aprendre sobre les últimes tendències en cuina i productes relacionats amb la dieta sense gluten.

A més, els assistents han gaudit de zones de degustació, exposició de productes, activitats per a nens, ponències i masterclass. Tot això en un entorn únic com el Museu Marítim, prop del mar, que ha afegit un toc especial a l’esdeveniment.

En resum, el Mediterranean Gluten Free Forum ha estat una oportunitat per connectar amb altres persones interessades en la dieta sense gluten i descobrir les últimes novetats en aquest àmbit. Espero que els delegats de NEVEN assoc hagin gaudit d’aquesta experiència única! 😊

Entrada similar