L’Hospitalet de Llobregat, 5 Febrer de 2024. NEVEN assoc, ha enviat els seus delegats a la Integrated Systems Europe (ISE) que s’ha celebrat a Barcelona. Aquesta fira audiovisual és una de les més importants del sector i ha tingut lloc a la Gran Via de L’Hospitalet de Llobregat. Amb 1.340 expositors i 82.000 metres quadrats d’espai, aquesta edició ha estat la més gran fins ara.

El congrés, que commemora el seu vintè aniversari, ha estat obert des de l’30 de gener fins al 2 de febrer i ha rebut 70.000 visitants.Aquest esdeveniment ha sigut oportunitat per descobrir les últimes novetats del sector audiovisual internacional i consolidar la seva celebració a Barcelona. 🎥🌟

A la Integrated Systems Europe (ISE) de Barcelona, han participat 1.340 expositors d’empreses destacades del sector audiovisual internacional. Algunes d’aquestes empreses notables inclouen:

  1. Sony: Coneguda per la seva tecnologia d’imatge i àudio, Sony ha presentat les últimes innovacions en pantalles, càmeres, projectors i altres dispositius relacionats amb l’entreteniment i la comunicació visual.
  2. Samsung: Amb una àmplia gamma de productes, Samsung ha destacat amb les seves pantalles LED, solucions de senyalització digital i altres tecnologies d’imatge.
  3. LG: LG ha estat present amb les seves pantalles OLED, sistemes de control i altres solucions per a la indústria audiovisual.
  4. Crestron: Especialitzada en sistemes de control i automatització, Crestron ha mostrat les seves solucions per a la gestió d’espais i la integració de tecnologia.
  5. Barco: Amb una àmplia experiència en projectors i solucions de visualització, Barco ha estat un altre actor destacat a la fira.

Aquestes empreses han contribuït a fer de la ISE una plataforma per descobrir les últimes tendències i tecnologies en el món de l’audiovisual. 🌟🎥

Durant el congrés Integrated Systems Europe (ISE) de Barcelona, s’han produït diversos esdeveniments destacables que han captivat l’atenció dels assistents. Aquí en teniu alguns:

  1. Conferències Magistrals: Experts de renom han compartit coneixements sobre les últimes tendències en tecnologia audiovisual, des de la realitat virtual fins a la intel·ligència artificial aplicada a la producció de contingut.
  2. Demostracions en Viu: Els expositors han realitzat demostracions en viu de productes i solucions innovadores. Des de pantalles flexibles fins a sistemes de control intel·ligents, els assistents han tingut l’oportunitat de veure les tecnologies en acció.
  3. Premis i Reconeixements: S’han atorgat premis a empreses i professionals destacats del sector. Aquests reconeixements han celebrat la creativitat, la innovació i l’excel·lència en l’audiovisual.
  4. Xarxes i Col·laboració: El congrés ha estat una plataforma per a la creació de xarxes i la col·laboració entre professionals. S’han organitzat esdeveniments de networking i sessions de treball per fomentar la interacció i l’aprenentatge mutu.

En resum, la ISE de Barcelona ha estat un esdeveniment vibrant i inspirador per a tots aquells interessats en el món de la tecnologia audiovisual. 🌟🎥

Entrada similar