Barcelona, 6 de novembre de 2023 – NEVEN assoc, una organització dedicada a la promoció de la cultura, les arts i l’oci, va visitar el Gastronomic Forum Barcelona 2023 avui, 6 de novembre.

L’objectiu de la visita era aprofundir en la gastronomia com a eina cultural. NEVEN assoc considera que la gastronomia és una part essencial de la cultura d’un país o regió, i que pot ser utilitzada per apropar les persones a la cultura i l’art.

“La gastronomia és una forma d’art que pot ser utilitzada per expressar la creativitat i la cultura d’un poble”, va afirmar el president de NEVEN assoc. “En aquesta edició del Gastronomic Forum Barcelona vam poder aprendre molt sobre les últimes tendències en el sector, i com aquestes poden ser utilitzades per a la promoció de la cultura”.

NEVEN assoc treballa per promoure la cultura, les arts i l’oci a través d’una varietat d’activitats, com ara festivals, tallers i exposicions. L’organització considera que la gastronomia és una eina important per a la promoció de la cultura i l’art, i que pot ser utilitzada per crear experiències culturals més inclusives i accessibles.

A més de la visita al Gastronomic Forum Barcelona, NEVEN assoc també ha anunciat que incorporarà novetats a algunes de les seves activitats més populars. Entre les novetats anunciades, destaca la incorporació d’un nou espai gastronòmic a l’Urban Chicken, el festival de cultura urbana i digital que NEVEN assoc organitza cada any a Barcelona. Aquest nou espai, anomenat “Urban Food”, oferirà una varietat de propostes gastronòmiques, des de plats tradicionals de la cuina catalana fins a propostes més innovadores.

A més, NEVEN assoc també ha anunciat que incorporarà tallers de gastronomia a les seves activitats habituals. Aquests tallers, adreçats a tots els públics, ensenyaran als participants a elaborar plats i begudes típiques de diferents cultures.

“Estem molt contents d’incorporar aquestes novetats a les nostres activitats”, ha afirmat el president de NEVEN assoc. “Volem seguir oferint a la població una oferta cultural, artística i d’oci variada i inclusiva”.

Entrada similar