Barcelona, 10 d’octubre de 2023 – Una delegació de promoció cultural i d’oci de NEVEN assoc ha participat en les jornades INTERACCIÓ 23 de la Diputació de Barcelona. L’objectiu de la participació de NEVEN assoc era donar veu a la cultura juvenil i compartir les seves experiències en la promoció de la cultura i l’oci per als joves.

Les jornades INTERACCIÓ 23 es van celebrar del 9 a l’11 d’octubre a Barcelona. L’esdeveniment va reunir agents culturals, joves i persones interessades en la cultura per a reflexionar sobre el paper de la cultura en la societat i el futur de la cultura juvenil.

NEVEN assoc va participar en la jornada del 9 i 10 d’octubre, dedicada a la cultura juvenil. La delegació de NEVEN assoc va presentar un taller sobre la promoció de la cultura juvenil. En el taller, es van compartir experiències i bones pràctiques en la promoció de la cultura i l’oci per als joves.

A més, la delegació de NEVEN assoc també va participar en una taula rodona sobre el futur de la cultura juvenil. En la taula rodona, es van debatre els reptes i oportunitats que es presenten per a la cultura juvenil en el context actual.

La participació de NEVEN assoc en les jornades INTERACCIÓ 23 va ser una oportunitat per a donar visibilitat a la cultura juvenil i compartir les experiències de l’organització en la promoció de la cultura i l’oci per als joves.

Sobre les jornades INTERACCIÓ 23

Les jornades INTERACCIÓ 23 són un esdeveniment organitzat per la Diputació de Barcelona per a reflexionar sobre el paper de la cultura en la societat i el futur de la cultura. L’esdeveniment reuneix agents culturals, joves i persones interessades en la cultura.

Entrada similar