Igualada, 16/04/2024 – La delegació de NEVEN association mostra una vegada més el seu compromís amb la cultura, i s’ha traslladat a Igualada per a poder presenciar durant aquests quatre dies la reconeguda Mostra d’Igualada.

Endinsant-se a la ciutat, difícil era trobar un racó on no poguem precenciar una activitat. Parlem d’un total de 37 espectacles i 77 funcions que han enlluernat els carrers dels igualadins a 16 espais diferents. En general una gran oportunitat per als més de 1000 profesionals acreditats que han pogut mostrar el seu talent a la ciutadania i on 434 entitats d’arts de Catalunya s’han vist involucrades.

A NEVEN sempre n’hi estem orgullosos de veure com la mostra ha duplicat la seva participació tant de professionals com d’assistents. Ni més ni menys que 16.300. Ràpid de dir. Ens demostra un cop més que l’interés per la cultura no recula. No només els habitants d’igualada han pogut gaudir de les activitats, també les companyies han enfortit relacions. Parlem concretament de la mostra “PRO Catalan Arts”. A l’espai de la Llotja, s’han organitzat varies activitats on els programadors han enfortit llaços amb les companyies. No parlem de qualsevol cosa si us diem que han participat 70 joves i 100 profesionals del sector d’arreu d’Espanya i del món.

A les fotografies podeu veure dos dels espectacles que vàrem presenciar B.O.B.A.S i Maquinaigües.

B.O.B.A.S ens presenta una banda musical que organitza enterraments, on el capellà i el mort no apareixen. Un aconteixement dramàtic que es converteix en humorístic i ens fa riure una bona estona.

Maquinaigües en canvi ens mostra un univers poètic i sonor. Un concert treatalitzat que gira entorn a l’aigua. Com podeu veure, cada espectacle és un món. Tres persones a sota d’un paraigües fan un viatge a la cerca d’aigua. Ens acabarem conscienciant de la gran aventatge que tenim al poder domesticar aquest bé tant preciat.

A NEVEN ens ha agradat molt com sempre i ens agradarà l’any que ve a la 36a Mostra Igualada, que se celebrarà del 3 al 6 d’abril del 2025. Ja no hi ha excusa si per aquelles dates, no teniu cap pla millor que gaudir de tantes activitats.

BOBAS

Una banda musical humil organitza cerimònies d’enterrament, però aquesta vegada el capellà i el mort no arriben. Aquestes tres músiques, durant el retard del difunt, comparteixen juntament amb la família i amistats una espera summament incòmoda… i desastrosa.

Amb trompeta, bombardí, caixa i platerets, aquest trio de B.O.B.A.S. transforma una situació dramàtica en una comèdia d’accidents.

Un trio de clown clàssic i contemporani alhora, que ens farà riure de coses bàsiques.

  • La 36a Mostra Igualada se celebrarà del 3 al 6 d’abril del 2025

Entrada similar