L’Hospitalet de Llobregat, 7 de novembre de 2023. NEVEN assoc, reconeguda pel seu compromís amb la promoció cultural i el desenvolupament d’iniciatives innovadores, va participar activament al Congrés Smart City Expo i Tomorrow.mobility, celebrat del 5 al 7 de novembre al recinte Gran Via de Fira Barcelona. La seva presència va marcar un hito en l’exploració de sinergies entre la cultura i la tecnologia, buscant fusionar ambdós àmbits per promoure una visió més integral de les ciutats del futur.

Durant aquest destacat esdeveniment, NEVEN assoc es va submergir en el món de la innovació tecnològica i les propostes per a ciutats intel·ligents. El seu objectiu va ser identificar com la cultura i les arts poden integrar-se de manera innovadora en el desenvolupament de solucions tecnològiques per millorar la vida urbana.

“Creiem fermament que la cultura i la tecnologia poden i han de treballar juntes per moldre les ciutats del demà”, va afirmar el president de NEVEN assoc. “La nostra presència en aquest congrés ens va permetre explorar com la creativitat i la innovació poden ser pilars fonamentals en el disseny d’entorns urbans més sostenibles i inclusius”.

NEVEN assoc va establir valuosos contactes amb líders en tecnologia, urbanisme i sostenibilitat, generant discussions enriquidores sobre com la cultura pot tenir un paper crucial en la planificació i execució de projectes tecnològics en entorns urbans.

L’entitat va demostrar un gran interès en la intersecció entre la cultura i les solucions tecnològiques aplicades a les ciutats intel·ligents. Es van explorar propostes per incorporar elements culturals i artístics en els desenvolupaments tecnològics, buscant enriquir així l’experiència ciutadana i promoure una identitat cultural sòlida en aquests entorns innovadors.

“L’innovació tecnològica ha d’estar enraonada en la identitat i la història d’una comunitat per ser veritablement efectiva”, va comentar el president de NEVEN assoc. “La nostra participació en aquest congrés ens ha brindat una visió més àmplia de com les ciutats intel·ligents poden beneficiar-se enormement en integrar la cultura en les seves estratègies de desenvolupament”.

La presència de NEVEN assoc en el Smart City Expo i Tomorrow.mobility ressalta el seu compromís continu d’explorar noves formes d’integrar la cultura en àmbits emergents, com la tecnologia i la planificació urbana, amb la ferma convicció de construir ciutats més dinàmiques, inclusives i culturalment riques.

Aquest pas cap a l’exploració de sinergies entre la cultura i la tecnologia en el marc de les ciutats intel·ligents evidencia l’interès de NEVEN assoc per continuar sent un agent actiu en la configuració d’un futur urbà on la innovació i la cultura convergeixin en benefici de la societat.

Entrada similar