L’Hospitalet de Llobregat, 21 d’octubre de 2023. NEVEN assoc, una entitat sense ànim de lucre dedicada a promoure la cultura, les arts i l’oci, va participar activament en l’edició recent de la Fira Àpat, celebrada del 19 al 21 d’octubre a la Fabra de L’Hospitalet. El seu objectiu va ser incorporar propostes innovadores de gastronomia a les programacions culturals, ampliant així les experiències pels visitants.

Aquesta visita professional de NEVEN assoc a la Fira Àpat va marcar un punt d’inflexió en l’exploració de sinergies entre la culinària i la cultura. L’entitat, coneguda pel seu compromís en fusionar diferents àmbits artístics, es va submergir en l’ambient vibrant de la fira gastronòmica per identificar propostes que puguin enriquir les pròximes activitats culturals que promouen.

“La gastronomia és un art que va més enllà del paladar; és una expressió cultural que pot enriquir i complementar experiències artístiques”, va expressar el president de NEVEN assoc. “La nostra intenció és fusionar aquestes dues esferes per oferir esdeveniments més integrals i enriquidors”.

Durant la seva participació a la Fira Àpat, NEVEN assoc va establir contactes amb destacats xefs, emprenedors gastronòmics i representants de projectes innovadors en l’àmbit culinari. Aquesta interacció va permetre explorar possibles col·laboracions i propostes que podrien dur-se a terme en futurs festivals, exposicions i esdeveniments culturals organitzats per NEVEN assoc.

L’entitat es va mostrar entusiasta davant la possibilitat d’incorporar elements gastronòmics singulars i activitats culinàries interactives en els seus futurs programes culturals. Amb la intenció de proporcionar una experiència holística a la seva audiència, NEVEN assoc busca expandir els seus horitzons i dur la combinació de cultura i gastronomia a noves alçades.

La presència de NEVEN assoc a la Fira Àpat no només representa un compromís amb la innovació cultural, sinó també un pas ferm cap a la integració de la gastronomia com un element fonamental en la promoció d’experiències culturals enriquidores.

Amb aquesta incursió a la Fira Àpat, NEVEN assoc consolida el seu compromís de seguir explorant i promocionant noves formes d’integrar la gastronomia dins de l’esfera cultural, mantenint sempre la seva dedicació a enriquir la vida cultural de la comunitat.

Entrada similar