L’Hospitalet de Llobregat, 27 de novembre de 2023 – NEVEN assoc, una entitat sense ànim de lucre dedicada a la promoció de la cultura, les arts i l’oci, està preparant una participació emocionant al SAGA, el saló del gaming, que tindrà lloc del 1 al 3 de desembre de 2023 a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat.

Aquesta participació ve després de la col·laboració exitosa de SAGA al festival de cultura urbana i digital Urban Chicken de NEVEN assoc, que es va celebrar el 30 de setembre. Durant el SAGA, NEVEN assoc té previst realitzar una sèrie d’activitats atractives. Una de les més esperades és el bingo musical edició gaming, una activitat que combina la diversió del bingo amb la passió pels videojocs. A més, també hi haurà streaming en directe, on els participants podran veure i interactuar amb els seus jugadors favorits.

Però això no és tot, NEVEN assoc també promet altres sorpreses per als assistents al SAGA. Sense dubte, serà un esdeveniment ple d’acció i diversió per a tots els amants dels videojocs. No us ho perdeu!

Com a entitat sense ànim de lucre, NEVEN assoc es dedica a promoure la cultura, les arts i l’oci a través d’activitats com aquestes. La seva participació al SAGA és una gran oportunitat per a la comunitat de gamers per gaudir d’activitats divertides i interactives, alhora que es promou la cultura del gaming. A més, aquesta col·laboració amb SAGA també demostra el compromís de NEVEN assoc amb la creació de ponts entre diferents àmbits de la cultura i l’oci.

Amb aquesta participació, NEVEN assoc espera no només proporcionar entreteniment als assistents, sinó també fomentar un major apreci per la cultura del gaming. A través d’activitats com el bingo musical edició gaming i el streaming en directe, NEVEN assoc busca crear una experiència immersiva que permeti als participants connectar-se amb la cultura del gaming d’una manera nova i emocionant.

Estem impacients per veure quines altres sorpreses ens té reservades NEVEN assoc al SAGA aquest any. Segur que serà un esdeveniment inoblidable per a tots els amants dels videojocs!