Una delegació de NEVEN assoc, una organització compromesa amb la promoció de la cultura i el desenvolupament sostenible, ha participat activament en el UITP Summit 2023 a Barcelona, que es va celebrar del 4 al 7 de juny. Aquest esdeveniment internacional, organitzat per l’Unió Internacional del Transport Públic (UITP), va reunir experts, professionals i empreses del sector del transport per debatre i explorar solucions per a una mobilitat més sostenible.

La delegació de NEVEN assoc, liderada pel seu president, va aprofitar aquesta oportunitat per establir contactes clau i buscar noves formes de transport sostenible per integrar-les en les seves programacions culturals. L’objectiu principal era explorar les tecnologies i les solucions innovadores que podrien contribuir a la reducció de l’impacte ambiental i promoure un estil de vida més sostenible.

Durant el summit, la delegació de NEVEN assoc va participar en conferències, sessions de treball i taules rodones dedicades a temes com la mobilitat elèctrica, el transport públic eficient i els models de negoci sostenibles. Van aprendre sobre les últimes tendències en el camp del transport sostenible i van establir contactes amb empreses i professionals que ofereixen solucions innovadores en aquest àmbit.

“Estem entusiasmats amb les oportunitats que hem trobat durant el UITP Summit 2023”, va afirmar el president de NEVEN assoc. “La nostra missió és integrar la sostenibilitat en totes les àrees de la nostra organització, i el transport és un aspecte clau per aconseguir-ho. Estem compromesos a implementar noves formes de transport sostenible en les nostres programacions culturals per contribuir al medi ambient i promoure una mobilitat conscient”.

La delegació de NEVEN assoc va identificar diverses solucions interessants durant el summit, incloent-hi el transport públic elèctric, l’ús compartit de vehicles sostenibles i la millora de la infraestructura per a bicicletes. A més, van establir acords de col·laboració amb empreses i institucions que ofereixen serveis de transport sostenible per a possibles projectes conjunts en el futur.

Amb l’esperança d’implementar les noves solucions en les seves programacions culturals, NEVEN assoc està treballant per adaptar-se als reptes del segle XXI i contribuir activament a la construcció d’un futur més sostenible i respectuós amb el medi ambient. Aquesta visita al UITP Summit 2023 marca un pas important cap a l’assoliment d’aquesta visió i obre noves oportunitats per a la organització i les comunitats amb les quals col·labora.

Entrada similar