Vic, 15 de setembre de 2023 – Una delegació de promoció cultural i d’oci de NEVEN assoc ha acudit al Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) com acreditada professional. L’objectiu de la visita era reunir-se amb professionals del sector i conèixer les propostes artístiques a més de donar a conèixer el projecte de NEVEN assoc.

El MMVV és un festival de música en viu que se celebra anualment a Vic, Catalunya. El festival compta amb una àmplia programació de concerts, tallers, conferències i altres activitats relacionades amb la música.

El MMVV és un dels festivals de música més importants d’Espanya. El festival atreu a milers de visitants de tot el món cada any.

La delegació de NEVEN assoc va tenir l’oportunitat de reunir-se amb representants de diferents institucions i empreses del sector cultural i de l’oci. Durant les reunions, es van intercanviar informació i experiències sobre les diferents iniciatives que s’estan duent a terme per a promoure la cultura i l’oci.

A més, la delegació de NEVEN assoc també va poder assistir a alguns dels concerts del MMVV. Els assistents van poder gaudir de la música d’artistes de tot el món, des dels més consagrats fins als emergents.

La visita al MMVV va ser una oportunitat per a NEVEN assoc d’estrènyer llaços amb altres agents del sector cultural i de l’oci. A més, la delegació va poder conèixer de primera mà les últimes tendències en música i oci.

Entrada similar