El dia 1 d’octubre dintre de la Festa del Roser de Martorell, NEVEN association i l’Ajuntament de Martorell realitzaran a la Nau#2 de ca n’Oliveres una nova proposta jove, que pretén ser una de moltes, que junta una batalla de galls entre diferents freestylers i una operació amor on els joves podran buscar l’amor en tocs d’humor.

La programació s’iniciarà el dia 24 de setembre a l’espai jove .NORD, on es faran les audicions prèvies de les batalles de galls i es seleccionaran els 16 participants que sortiran a la batalla de galls final de la Nau#2. Per participar, els joves hauran de pagar una quota de 3€ i superar les proves de nivell que li faran el jurat.

Ja arribant al dia 1 d’octubre, començarem a les 22:30h amb la gran batalla de galls, on els aspirants seleccionats lluitaran pel premi cobdiciat: una gravació musical de 6h i la gravació d’un videoclip, tot dintre de NEVEN Studio, la plataforma de creació cultural, inicialment centrada en música, que llançarà l’entitat pròximament.

Continuant amb la nit, a la 01:00h arribarà l’operació amor, una gran festa de l’amor amb DJ i el millor reggaeton, dance i els èxits més actuals, cites en directe i moltes sorpreses. A més, incorporem les polseres semàfor, on els joves, segons el color, assenyalen si volen o no algun tipus de relació.

Una proposta feta per joves per joves, aconseguint una proposta enriquidora i ètica, on s’ha pensat tots els detalls, on es busca la gran diversió entre els joves sense haver de sortir de casa, Martorell. Una de les primeres programacions de l’entitat on es buscarà la promoció de la cultura a la vegada de la dinamització de la societat, en especial atenció de la joventut.

Audicions de la batalla de galls: https://nevenassoc.org/event/audicions-batalla-de-galls/

Batalles de galls: https://nevenassoc.org/event/batalla-de-galls-neven/

Operació amor: https://nevenassoc.org/event/love-chicken-operacio-amor/

Entrada similar