QUI SOM?

Som la part més social de NEVEN association

QUÈ FEM?

Busquem la millor manera d’ajudar a projectes socials d’altres entitats:
– Participem activament als projectes socials d’altres entitats
– Recaptem diners, objectes i/o menjar a partir de les activitats de NEVEN association

OBJECTIUS DEL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

NEVEN vol millorar el nostre planeta, i la millor manera es cumplir amb els objectius de desenvolupament sostenible establerts per l’assamblea de les Nacions Unides, que tenen com a objectiu que es cumpleixin tots per l’any 2030.

Des de l’acció social NEVEN farem tot el possible per que es cumpleixi aquets objectius a més de fer-los cumplir a totes les nostres activitats.

L’ACCIÓ SOCIAL

RECAPTACIÓ DE FONS PER A PROJECTES D’ALTRES ENTITATS

CAMPANYES DE RECOLLIDA DE PRODUCTES, JOGUINES I/O ALIMENTS

ORGANITZACIÓ D’ESDEVENIMENTS PER ALTRES ENTITATS

FORMACIÓ I AJUDA A ALTRES ENTITATS

PARTICIPACÓ ACTIVA A PROGRAMES D’ALTRES ENTITATS

BENEFICIATS

FUNDACIÓ ARC DE SANT MARTÍ

La fundació Arc de Sant Martí es una fundació fruït de l’associació Arc de Sant Martí per al foment i promoció de les persones amb discapacitat intel·lectual.
NEVEN participa amb ells amb el programa d’inclusió dels nois i noies dintre de la societat a partir de tots els nostres esdeveniments a més de participar en el nostre departament de creativitat.

ASSOTEA

ASSOTEA és una entitat que dona suport, acompanyament, informació i terápies per a persones CEA (Condició Espectro Autista) i familiars.
NEVEN participa amb aquesta entitat fent formació i assesorament a més de ser l’entitat beneficiária de l’esdeveniment HORROR EXPERIENCE del dia 22 de juny de 2019 amb 129€ de recaudació.