Una emocionant visita al Festival Internacional de Música (FIM) de Vilaseca ha deixat una empremta inesborrable a la delegació cultural de NEVEN association, destacada entitat dedicada a la promoció de la música i les arts. Durant la seva estada a l’esdeveniment, els representants de NEVEN association van participar activament en les activitats professionals, van establir contactes valuosos i es van meravellar amb les propostes de música emergent i familiar presents al festival.

La delegació cultural de NEVEN association, encapçalada pels seus membres destacats, va tenir l’oportunitat de submergir-se en la rica atmosfera del FIM de Vilaseca, un esdeveniment internacionalment reconegut pel seu compromís en donar suport i promoure la música en totes les seves formes. Durant la visita, van participar entusiastament en les activitats professionals dissenyades per fomentar l’intercanvi de coneixements i la creació de xarxes de col·laboració.

Impressionats per la diversitat i el talent dels artistes emergents presents al festival, els representants de NEVEN association van destacar el paper fonamental del FIM de Vilaseca com a plataforma per descobrir i recolzar nous talents musicals. “El FIM de Vilaseca és un aparador excepcional per als músics emergents, on tenen l’oportunitat de donar-se a conèixer i establir connexions valuoses a la indústria”, va expressar un dels membres de la delegació.

A més d’explorar les propostes de música emergent, la delegació de NEVEN association, l’enfocament de la qual s’estén a la promoció de les arts per a tot tipus de públic, també va valorar l’atenció destacada que el FIM de Vilaseca dedica a la música familiar. Van destacar la importància d’apropar la música a totes les generacions i l’impacte positiu que això té en la creació de nous públics per a les arts.

Durant la visita, els representants de NEVEN association van aprofitar l’oportunitat per establir contactes i col·laboracions amb altres professionals de la indústria musical i cultural. L’esdeveniment els va brindar un espai propici per expandir la seva xarxa de contactes i establir relacions sòlides amb agents clau al sector.

“El FIM de Vilaseca és un festival excepcional que reuneix artistes, professionals i amants de la música en un ambient inspirador. Estem emocionats per les oportunitats de col·laboració que han sorgit gràcies a la nostra participació en aquest esdeveniment”, va comentar un dels membres de la delegació de NEVEN association.

La visita de la delegació cultural de NEVEN association al FIM de Vilaseca ha deixat una profunda impressió, reafirmant el compromís de l’entitat per descobrir i promoure talents emergents a l’escena musical i artística. La seva participació al festival ha ressaltat la vitalitat i diversitat del sector cultural, així com la importància d’esdeveniments com el FIM de Vilaseca en la creació d’oportunitats per a artistes i professionals de l’àmbit.

Entrada similar