La Nau#2 de ca n’Oliveres es va omplir de joves amb la celebració del Love Chicken, una gran festa on es va celebrar una gran batalla de galls i l’operació amor, una festa DJ amb cites en directe.

La programació ja va començar una setmana abans, amb les audicions de les batalles de galls, celebrades a l’espai jove .NORD, amb unes 80 persones d’assistència al públic i on es van escollir els escollits per participar en la gran batalla final. Un primer contacte a l’epicentre de les polítiques juvenils del municipi.

Ja al gran dia, l’1 d’octubre, vam començar amb la gran batalla de galls, on els escollits a la batalla van lluitar amb freestyle en estat pur per ser els guanyadors. Els participants van tenir una repesca com a segona oportunitat després de la primera ronda, fins a acabar a la ronda final. Hi van assistir unes 150 persones.

Per acabar la nit vam celebrar l’operació amor, una festa DJ amb cites en directe on 6 persones escollides del públic pujaven a l’escenari, allà els dinamitzadors els feien preguntes de compatibilitat fins a quedar dues persones, que obtenien una segona cita a un local de restauració local, l’AQQUA restaurant o el Dulce Emy. Hi van assistir més de 800 persones, on va punxar DJ Quim Martínez.

Tot això va ser possible amb la coorganització del departament de cultura de l’Ajuntament de Martorell i la col·laboració de NOVA autoescola, Maipizza, SAS pneumàtics, AQQUA restaurant, Dulce Emy i els Capgrossos de Martorell.

Entrada similar