Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

juny 3, 2023 17:00 20:00 UTC+1

Format: El torneig pot seguir un dels formats oficials de joc, com el format Estàndard o Expandit, que són establerts per The Pokémon Company. Aquests formats determinen quines expansions i cartes es poden usar en el torneig.

Construcció del mall: Abans del torneig, els jugadors han de construir el seu mall de cartes. Han de seguir les regles establertes per al format triat i assegurar-se que el seu mall compleixi amb el límit mínim i màxim de cartes permeses.

Rondes suïsses: El torneig generalment es divideix en rondes suïsses. En cada ronda, els jugadors s’aparellen contra oponents d’habilitat similar. El nombre de rondes pot variar segons el nombre de participants, però l’objectiu és permetre que els jugadors competeixin contra diferents oponents i acumulin punts basats en les seves victòries i empats.

Partides: Cada partida es juga en un duel un contra un entre dos jugadors. Els jugadors han d’usar el seu mall construït per a realitzar atacs, invocar Pokémon i utilitzar cartes d’entrenador per a guanyar avantatge sobre el seu oponent. L’objectiu principal és reduir els punts de vida de l’oponent a zero, eliminant així als seus Pokémon actius.

Top Cut: Després de les rondes suïsses, els jugadors amb millor acompliment (basat en el nombre de punts acumulats) avancen a una etapa coneguda com “Top Cut”. En aquesta etapa, els jugadors competeixen en un format d’eliminació directa fins que es declara un guanyador.

Premis: Al final del torneig, s’atorguen premis als millors classificats. Aquests premis poden incloure paquets de cartes, productes relacionats amb Pokémon i, en alguns casos, fins i tot punts de rànquing per als jugadors que busquen avançar en el nivell de competència.

És important tenir en compte que els tornejos amateur de Pokémon de cartes estan dissenyats per a ser divertits i accessibles per a jugadors de tots els nivells d’habilitat. Encara que no són tan competitius com els tornejos de nivell professional, continuen sent una excel·lent manera de conèixer a altres entusiastes de Pokémon i millorar les teves habilitats en el joc de cartes.

3,00€ Quota de participació

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Espai Jove Punt Nord

Plaça de les Cultures, s/n
Martorell, Barcelona 08760 Espanya
+ Mapa de Google
937742200
Visualitza el lloc web de Recinte

L’espai del col·laborador: