Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

juliol 22, 2023 17:00 20:00 UTC+1

Benvinguts a l’emocionant torneig de Carcassonne en el mètode suís! Aquesta competència reuneix els millors jugadors d’aquest aclamat joc de taula per a demostrar la seva destresa estratègica i habilitat tàctica. Preparin-se per a enfrontar-se a desafiaments intensos i prendre decisions crucials mentre construeixen ciutats, camins, monestirs i camps en el món medieval de Carcassonne.

El mètode suís és un sistema d’aparellament que garanteix que cada participant jugui contra rivals de nivell similar al llarg del torneig. Es duran a terme diverses rondes de joc, i els jugadors seran classificats segons els seus resultats en cada ronda. Els enfrontaments es determinaran mitjançant un procés d’aparellament que busca equilibrar les habilitats dels jugadors en cada ronda.

Cada partida es durà a terme seguint les regles estàndard de Carcassonne. Els jugadors hauran de col·locar acuradament les seves llosetes per a expandir el tauler i guanyar punts construint ciutats, camins o monestirs. A més, els camps poden generar puntuacions addicionals al final del joc. L’estratègia i l’anticipació seran clau per a obtenir la major quantitat de punts i superar als seus oponents.

Després de cada ronda, els jugadors seran classificats d’acord amb el seu acompliment. Aquells que aconsegueixin obtenir més victòries seran recompensats i avançaran en el torneig, mentre que aquells amb menys èxit tindran l’oportunitat de millorar en les següents rondes. L’objectiu final és arribar a la gran final i reclamar el títol de campió de Carcassonne.

A més de la competència en si, aquest torneig de Carcassonne ofereix l’oportunitat de conèixer a altres amants del joc de taula i compartir experiències. Els participants podran intercanviar estratègies, aprendre noves tàctiques i gaudir de la companyonia que només un joc tan captivador pot proporcionar.

Així que preparin-se per a submergir-se en el món de Carcassonne i demostrar el seu mestratge en aquest torneig en el mètode suís. Que comenci la batalla d’estratègies i que el jugador més astut i hàbil sigui coronat com el campió de Carcassonne! Bona sort a tots els participants!

3,00€ Quota de participació

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Espai Jove Punt Nord

Plaça de les Cultures, s/n
Martorell, Barcelona 08760 Espanya
+ Mapa de Google
937742200
Visualitza el lloc web de Recinte

L’espai del col·laborador: