Bingo musical

Un esdeveniment especial i animat on tots els públics disfruten de bona música de tots els estils i èpoques a la vegada que poden guanyar diferents regals en les línies i els bingos.

Temporada 2023 – Actual

Love Chicken

La unió jove entre batalles de galls i l’amor

Més de 800 persones van omplir la Nau#2 de ca n’Oliveres de Martorell on els joves podien gaudir d’una gran batalla de galls amb el freestyle en estat pur i l’operació amor, una gran festa de l’amor amb DJ i cites en directe (i segones cites a la restauració local 😉 ).

Gimcanes NEVEN

Treball en equip i recompenses. Els joves han se superar diferents proves per aconseguir els premis.

Gimcana Daltabaix 2022

Temporada 2022 – Actual

Gimcana de terror

Dintre de la “Fira de les Bruixes” de FEM Vila

Temporada 2022 – Actual

HORROR EXPERIENCE

Va ser el nom del projecte que tractava de la creació d’un túnel del terror que va tenir lloc la passada nit del dissabte 22 de juny, al Centre Cultural de Martorell i que va durar més de 3 hores, fins l’ 1.30 h de la matinada, aproximadament.

Després del treball de mesos i del muntatge de tot un dia, Screams va obrir les seves portes cap a les 22 h i gràcies als 32 actors, al gran equip tècnic de so i il·luminació per part de Pablo Events, al gran equip de protocol per part de la nostra associació NEVEN i de l’Espai Jove .Nord i a les més de 200 persones que van assistir-hi va ser tot un èxit!

Es va aconseguir recaptar un total de 129 € que van ser destinats a l’associació Assotea com un dels nostres principals objectius de la creació d’aquesta experiència.

I tot això va ser gràcies al suport de l’Ajuntament de Martorell, l’Espai Jove .Nord i Pablo Events, organitzat per part de la nostra associació NEVEN i Panic Experience.

Gràcies a la nostra acció social es va poder realitzar la donació dels 129 €, recaptats a Screams, a l’associació Assotea i aquesta ens ho va agrair molt fort, no només a nosaltres, sinó a totes aquelles persones que van formar-hi part d’aquest esdeveniment tan especial.

Moltíssimes gràcies a tots!

SNOW SOUND

14 + 28 / 12 / 19

LA MÚSICA QUE TÚ DEMANIS DINTRE D’UNA PISTA DE GEL

PISTA DE GEL DE MARTORELL – Plaça Mare Caterina Coromina, 08760 MARTORELL

FAMILY DAY

21 + 27 / 12 / 19 I 3 + 4 / 1 / 20

DIVERSIÓ I TALLERS PER A TOTA LA FAMILIA

PISTA DE GEL DE MARTORELL – Plaça Mare Caterina Coromina, 08760 MARTORELL (Dies 21 i 4 de gener).

Plaça de l’Esglèsia, 08760 MARTORELL (Dies 27 i 3 de gener).