Barcelona. 2 Juny de 2024. Els delegats de NEVEN assoc han visitat Primavera Pro durant els dies 29 maig fins el 2 de Juny. Durant la seva visita, han tingut l’oportunitat de veure diverses coses interessants. Entre les activitats que han pogut gaudir, destaquen les següents:

  1. Conferències i xerrades: Els delegats han assistit a diverses conferències i xerrades sobre temes relacionats amb la cultura, les arts i l’oci.
  2. Networking: Han tingut l’oportunitat de connectar amb altres professionals del sector i establir relacions importants per al futur de NEVEN assoc.
  3. Esdeveniments musicals: Han assistit a concerts i altres esdeveniments musicals que s’han celebrat com part de Primavera Pro.
  4. Exposicions d’art: Han visitat exposicions d’art i han admira’t obres d’artistes emergents i reconeguts.

En resum, la visita dels delegats de NEVEN assoc a Primavera Pro ha estat una oportunitat per a l’aprenentatge, la connexió i la inspiració en el món de la cultura i les arts

A Primavera Pro, a més de les activitats que he mencionat anteriorment, també s’han dut a terme altres esdeveniments i sessions. Algunes d’aquestes inclouen:

  1. Tallers i classes magistrals: Professionals de la indústria han ofert tallers i classes per compartir coneixements i habilitats específiques.
  2. Presentacions de projectes: Artistes emergents han tingut l’oportunitat de presentar els seus projectes musicals o creatius davant d’un públic i rebre retroalimentació.
  3. Sessions de networking: S’han organitzat espais perquè els assistents puguin connectar amb altres professionals, establir col·laboracions i intercanviar idees.
  4. Mostra de documentals i pel·lícules: S’han projectat documentals i pel·lícules relacionades amb la música, la cultura i les arts.

En resum, Primavera Pro és un esdeveniment ric en diversitat d’activitats que ofereixen oportunitats per aprendre, connectar i inspirar-se.

Entrada similar