Dies Gaming

La distinció de les batalles de galls que ja coneixem

Abans de les batalles finals, els artistes hauran passat per unes audicions prèvies, de les quals només els 16 millors participants tindran accés a la final i als premis que es donaran.
Les batalles passaran per les diferents rondes: vuitens, quarts, semifinal i final. Cada ronda serà amb un format diferent des d’un simple 4×4 fins a un possible kick back.
Al llarg dels mesos anirem presentant noves batalles de galls amb més públic i amb millors premis.
Inclús tindríem la possibilitat de fer una lliga amb diverses jornades i els guanyadors passaran automàticament a esdeveniments més grans que es faran en aquesta organització juvenil, les batalles aniran donant-se en diferents municipis dels voltants de Martorell.

Volem donar-li un canvi a les batalles de galls conceptuals

En NEVEN assoc estem disposats a fer unes noves batalles de galls originals, començant des de Martorell i arribant cada vegada més lluny. Perquè tinguem un espectacle inoblidable només necessitem rapers amb actitud guanyadora i amb moltes ganes de donar-lo tot en l’escenari, no oblidem que un dels punts més importants en aquests tipus d’esdeveniments és gaudir-ho el màxim possible!

L’equip de PugnaBattles organitza competicions de freestyle tant a l’aire lliure com a escenaris interiors. Sempre intentem oferir en màxim espectacle i de diversió, incloent clarament la comoditat dels nostres espectadors i participants.

Amb la col·laboració de: