Dies de Jocs

Els dies de jocs ens ofereixen que tu i més aficionats dels jocs de taula pugueu jugar plegats en partides individuals o col·lectives

A NEVEN assoc impulsem una iniciativa que creiem fermament necesària per fer dels jocs de taula una activitat social divertida i on tothom pugui participar.
No oblidis visualitzar la nostra agenda per veure quins seran els pròxims jocs i unir-te al nostre entorn on tu i més jugadors us reunireu per fer partides amistoses o bé lliurar un torneig.
Continua llegint!

Una vegada al mes, com ja saps organitzem els DIES DE JOCS

La idea esque cada vegada, el joc canvia per a que plogui a gust de tothom. Un dia necessitaràs ser més estratègic i un altre, tenir sort. Depèn del que toqui. Però el més important és que t’ho passis bé i t’agradin els tramposos tan poc com a nosaltres.

Vols exemples? Potser et sonen els tornejos de cartes Màgic, Pokémon, Virus, Casrcasonne, Exploding Kittens i no poden faltar els puzzles, entre d’altres jocs. Si et criden l’atenció, que ja sabem que si, t’esperem al pròxim DIES DE JOCS. I si t’agradaria proposar algun joc nou, a NEVEN assoc estarem encantats de saber-la.

Amb la col·laboració de: