FiraTàrrega és un esdeveniment que treballa per la dinamització de la creació escènica catalana i l’intercanvi artístic professional en clau nacional i internacional, amb una atenció especial a les arts de carrer i als projectes que impliquen la ciutadania en l’espai públic.

Enguany, s’ha celebrat del dia 8 a l’11 de setembre amb múltiples programacions i fent de forma oficial la tornada a la normalitat de la Fira després de la pandèmia COVID-19.

Una delegació del departament de promoció cultural i d’oci, encapçalada pel president Miguel Ángel Gracia acompanyat del nostre col·laborador Robert Moreno, van visitar la fira, especialment la Llotja; Un espai de trobada entre tots els professionals del sector, per conèixer a peu de carrer el funcionament de la Fira a la vegada de poder conèixer professionals del sector. Gràcies a aquesta visita vam tenir assessorament sobre els nostres projectes, sent el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya conjuntament amb l’ICEC les principals cites obtingudes a l’esdeveniment.

No només amb les visites a la llotja, la delegació va visitar la població i la seva forma de ser, a la vegada de veure que aquesta fira serveix per reunir professionals com per dinamitzar la població del municipi, a partir de diferents programacions d’artistes a “zones off”, espais diversos al carrer dintre de la Vila de Tàrrega on actuen diferents professionals, espais com carpes de circ on es feien les programacions, espais de restauració i oci singulars, el parc d’atraccions o el club PRO, l’espai de trobada nocturna únicament per professionals.

Entrada similar